Boekpresentatie Family Presents

Cover_family_presents_fotografie_boekpresentatieOk. Je bent volwassen en hebt je zaakjes op orde. En dan is het kerstmis. Samen met je familie. Dineren, kadootjes, gezelligheid. Je kent het wel. Het MOET vooral gezellig zijn. Grote denkfout, nog grotere consequenties. Hoe reageer je? Geef jij je bank van katoen of maak je een andere keuze? Een visueel verhaal over een zoektocht naar je eigen ruimte.

Afgelopen vrijdag presenteerde visual writer Kim Ravers haar eerste boek aan de wereld. Deze boekpresentatie vond plaats in Utrecht op de locatie In De Ruimte. De muziek werd verzorgd door Vincent Twigt. Kim Ravers schrijft, maar dan in beelden. Beelden communiceren directer en laten volgens haar de kern van de zaak zien. Met één beeld kan ze onmiddellijk zeggen wat ze bedoeld. Met haar onderneming Custom HeArtwork werkt ze met bedrijven, organisaties en individuen die de wereld een stukje mooier maken en help hen door de essentie van hun vraag, strategie of concept in een beeld te vatten.

Heel mooi vind ik het om echte emotie en bijzondere momenten te fotograferen. Ook deze avond was heel speciaal. Het is zo spannend om iets waar zoveel van jezelf in ligt te presenteren. Dat herinner ik me nog goed van mijn filmpremière. Gelukkig heeft Kim een groep bijzondere en fijne mensen om haar heen waarmee ze volgens mij, een fantastisch fijne boekpremière en presentatie heeft gehad.

Reportage Fotografie Boekpresentatie Utrecht

Ik ben benieuwd wat jullie vinden! Laat je een berichtje achter?