tarieven
Hieronder vind je de tarieven en wat je daarvoor krijgt. Ik werk met basispakketten waar je echt al heel blij van gaat worden.
Wil je iets meer? Dan is er natuurlijk veel meer mogelijk. Via het contactformulier kan je vrijblijvend meer informatie of een offerte aanvragen. Heb je een aanvraag voor een fotoshoot die hier niet bij staat? Dan kan je natuurlijk ook een berichtje sturen.


(Voor familie / zwangerschap / newborn fotografie en stage's moet je helaas even verder zoeken)
hoe het werkt
Je ontvangt van mij een pdf met meer informatie over jouw fotoshoot. We spreken een datum, tijd en locatie af en ik help je natuurlijk met een passende keuze. Ook ontvang je tips voor je kleding en voorbereiding van de shoot.
Op de dag van de fotoshoot zorgen we dat jij mooi en ontspannen op de foto komt. Iedereen heeft zijn eigen wensen dus we bespreken tijdens de shoot goed hoe jij graag op de foto wil. Na de shoot ontvang je de factuur en veertien dagen na de betaling ontvang je de link naar jouw gallery met daarin de selectie van jouw beste foto's. Hieruit kan jij sowieso 5 foto's kiezen die je digitaal ontvangt.
portretfotograaf in utrecht
PORTRET (particulier)
Ontspannen portretfotografie. Altijd op een mooie locatie die past bij jou en waar je de foto's voor wilt gebruiken. Dit kan bij jou thuis (geloof me, daar zijn vaak echt mooie foto's te maken;)) op een industriële locatie of in de natuur. 
Zijn de foto's een cadeau aan jezelf, voor LinkedIn, je cv, een datingsite of iets anders? Laat me dat weten zodat we er rekening mee kunnen houden tijdens het fotograferen!

ps: zoek je fotografie voor je eigen bedrijf? Kijk dan even op deze speciale zzp/mkb pagina.

Wat je krijgt:
» 1 uur fotografie

» +/- 1,5 uur selectie en nabewerking op kleur en contrast

» 5 digitale bestanden naar keuze

» 1 afdruk van 13×18 cm

295 (inclusief 21% BTW)
spontane portretfotografie
PORTRET (zakelijk)
Je krijgt alles wat in het gewone portretpakket zit maar jij wil meer! We hebben namelijk van tevoren telefonisch contact over wat jij graag wil en wat je nodig hebt aan foto's. Hoe de foto's in jouw bedrijf, website of andere reclame uitingen moeten passen.

Ook kan je de foto's met dit pakket gebruiken zonder vermelding van ‘foto: Annelien Nijland.’ Dat is handig want jij wil de foto’s vast op je website of in andere reclame-uitingen gebruiken.

Je vindt hier meer informatie over de mkb en zzp portretten. Wil je mij meteen vragen stellen? Stuur me dan een bericht via het contactformulier.

ps: zoek je fotografie voor je eigen bedrijf? Kijk dan even op deze speciale zzp/mkb pagina.

Wat je krijgt:
» telefonische bespreking van jouw wensen

» 1 uur fotografie (1 bedrijf van max 3 personen)

» 5 digitale bestanden naar keuze

» gebruikslicentie voor de 5 foto's
» en natuurlijk ook bewerkt op kleur en contrast 

350 (exclusief 21% BTW)

Het pakket is uit te breiden. Mijn ervaring is dat dit een mooi startpakket is waar al veel zzp’ers blij van zijn geworden!
LOVESHOOT / COUPLESHOOT
Een loveshoot is om foto’s van jullie samen te maken waar jullie liefde op te zien is. Mooie foto's met een documentair tintje, zie mijn loveshoot portfolio voor voorbeelden of loveshoot series op de blog.
We kiezen een mooie en passende locatie, eentje die bij jullie past en die mooi is op de foto. We gaan voor een uur met zijn 3en op pad waarbij jullie samen een fijne tijd hebben.
Er zijn natuurlijk ook andere leuke opties te bedenken zoals een coupleshoot in jullie net nieuwe huis tussen de verhuisdozen of terwijl jullie iets doen wat echt iets van jullie samen is. Let me know!

Wat je krijgt:
» 1 uur fotografie

» +/- 1,5 uur selectie en nabewerking op kleur en contrast

» 5 digitale bestanden naar keuze

» 1 afdruk van 13×18 cm

295 (inclusief 21% BTW)
* Prijzen zijn exclusief 0,21 cent reiskosten vanaf de Concordiastraat 67a in Utrecht.

* Deze prijslijst is geldig vanaf 1 januari 2017 en kan altijd worden gewijzigd zonder enige kennisgeving.


* Annelien Nijland Fotografie heeft het recht om de gemaakte foto's te gebruiken voor promotiedoeleinden zoals facebook, blog, website, social-media en eventuele wedstrijden.
* Op alle rechtsbetrekkingen van Annelien Nijland Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. De tekst van deze voorwaarden kan je hier bij deze link vinden. Toepasselijkheid van de Algemene Voorwaarden van de wederpartij wordt hierbij uitdrukkelijk van de hand gewezen."