Tarieven

Hieronder vind je de tarieven voor een particuliere portretshoot en een loveshoot. Wil je een fotoshoot als zzp'er of voor het mkb? Dan vind je hier meer informatie

Voor reportage, editorial en commerciële fotografie kan je via het contactformulier vrijblijvend meer informatie of een offerte aanvragen.
Na je aanvraag ontvang je meer informatie over jouw fotoshoot. Wil je een fotoshoot boeken? Dan spreken we een datum, tijd en locatie af waarbij ik help met een passende keuze en ontvang je een aantal kleding en voorbereidingstips.

Tijdens de fotoshoot bespreken we wat jij belangrijk vindt aan jouw foto's. Na de shoot ontvang je binnen veertien dagen een link naar jouw online gallery met daarin de selectie van de beste foto's. Hieruit kan je jouw eigen favorieten kiezen, die je digitaal ontvangt.
spontane portretfotografie
PORTRET (particulier)
Ontspannen portretfotografie. Altijd op een locatie die past bij jou en waar je de foto's voor wilt gebruiken. Dit kan bij jou thuis, op een industriële locatie of in de natuur. 

Zijn de foto's een cadeau aan jezelf, voor LinkedIn, je cv, een datingsite of iets anders? Fijn als je me dat laat weten, zodat we er rekening mee kunnen houden tijdens het fotograferen.

ps: zoek je fotografie voor je eigen bedrijf? Kijk dan even op deze speciale zzp/mkb pagina.

Wat je krijgt:
» 1 uur fotografie

» selectie en nabewerking op kleur en contrast

» 5 digitale bestanden naar keuze

» 1 afdruk van 13×18 cm

325 (inclusief 21% BTW)
LOVESHOOT / COUPLESHOOT
We maken een fotoserie van jullie samen, waar je bij het terugkijken echt een fijn gevoel van krijgt. Omdat de foto's mooi zijn, maar ook omdat je tijdens de fotoshoot echt lol had. Het zijn echte momenten, niet geposeerd. Ze geven weer hoe jullie samen zijn, op jullie allerleukst. OP de loveshoot portfoliopagina vind je voorbeelden en op de blog.
We kiezen van tevoren een passende locatie en gaan een uur met zijn op pad waarbij jullie samen een fijne tijd hebben. Er is natuurlijk ook de mogelijkheid voor bijvoorbeeld een coupleshoot in jullie nieuwe huis tussen de verhuisdozen, tijdens de verbouwing in jullie klushuis, op de camping en dergelijke. Juist hartstikke leuk om een tijdsbeeld van jullie vast te leggen!

Wat je krijgt:
» 1 uur fotografie

» selectie en nabewerking op kleur en contrast

» 5 digitale bestanden naar keuze

» 1 afdruk van 13×18 cm

350 (inclusief 21% BTW)
* tarieven zijn exclusief 0,31 cent per km vanaf 1e Ijzerstraat in Rotterdam.

* Deze prijslijst is geldig vanaf 1 januari 2024 en kan altijd worden gewijzigd zonder enige kennisgeving.* Annelien Nijland Fotografie heeft het recht om de gemaakte foto's te gebruiken in het portfolio / promotiedoeleinden zoals facebook, blog, website, social-media en eventuele wedstrijden. Wil je dit niet, dan is er de mogelijkheid voor een licentie-upgrade. Wel belangrijk op dat voor de fotoshoot te laten weten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
* Op alle rechtsbetrekkingen van Annelien Nijland Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. De tekst van deze voorwaarden kan je hier bij deze link vinden. Toepasselijkheid van de Algemene Voorwaarden van de wederpartij wordt hierbij uitdrukkelijk van de hand gewezen."