portretfotografie

Mensen vind ik vaak op hun mooist als ze vergeten hoe de ander hen bekijkt. Tijdens een leuk gesprek gaan de ogen twinkelen en het gezicht stralen.
Tijdens een fotoshoot is het lastig om te vergeten dat je wordt bekeken. Daarom probeer ik momenten te creëren waarbij je niet, of in ieder geval minder bewust bent van de camera. We zoeken samen naar natuurlijke houdingen en blijven tijdens het fotograferen met elkaar praten waardoor je ontspannen op de foto komt. 
Naast dat je spontaan op de foto komt, maak ik graag beelden met iets extra’s: mooi licht en een bijzondere sfeer. De fotoshoots zijn altijd op locatie en krijgen daardoor veel sfeer.
Door mij gemaakte portretfoto's en series worden onder andere gebruikt in magazines, voor LinkedIn, CV's, dating profielen, en door ondernemers. Heel fijn als je me laat weten waar jij jouw foto's voor wilt gebruiken, dan kan ik daar rekening mee houden tijdens de fotoshoot.

Bekijk hieronder mijn portfolio en als mijn stijl je bevalt maak ik met jou ook graag mooie spontane portretfoto's! Op de blog kan je berichten vinden met meerdere foto's van 1 portretshoot.
spontane portretfotografie met veel sfeer
Meer informatie ontvangen?