fbpx

voor de kleine grote bazen

Speciaal voor ondernemers

hi ondernemer!

Samen maken we een plan om jouw brand mooi weer te geven!

Jouw foto’s moeten uniek zijn en bij jou en jouw bedrijf passen. Dat vind ik leuk want ik maak graag elke keer iets anders moois!

Voor de fotoshoot bespreken we telefonisch wat jij belangrijk vindt en nodig hebt. Ik vind het belangrijk dat de beelden sfeervol zijn en de mensen op de foto’s ontspannen en echt overkomen. En natuurlijk laten de foto’s zien wie jij bent als je helemaal relaxed en op je leukst bent!

Er is een basispakket wat uit te breiden is. Hieronder vind je daarvan een aantal voorbeelden. Mijn ervaring is dat van het basispakket al heel veel ondernemers blij zijn geworden. De onderstaande zakelijke pakketten zijn inclusief een gebruikslicentie waardoor je de foto’s kunt gebruiken zonder vermelding van ‘foto: Annelien Nijland.’ Dat is handig want jij wil de foto’s vast op je website of in andere reclame-uitingen gebruiken.

De pakketten zijn voor de fotografie van 1 bedrijf en max 3 personen in de shoot. We kunnen samen kijken wat voor jou het best passende pakket is en aanpassen naar de hoeveelheid foto’s die jij nodig hebt.

Wil je meer zien dan vindt je hier portretten, zakelijke shoots en fotoshoots op de blog. Wil jij beelden in mijn stijl ook op jouw site? Dan werk ik graag met jou samen!

Zakelijk Portret vanaf € 350

Ja, ik heb eindelijk foto’s van mezelf die ik aan anderen durf te laten zien! Mooi voor op m’n website én privé, dus gevarieerd qua sfeer en setting. Dat ‘zachte’ en menselijke van je foto’s vind ik heel mooi!

Kim van der Meulen // Journalist
ttopstart referentie zakelijk portret2

Everyone has fun during the shoots and loves the final result. In a corporate environment, keeping everyone at ease in front of the camera is not an easy task, but Annelien manages to do this.

Alexandra Vizinho Marques - Marketing & Communicatie // Ttopstart
stephanie-referentie-zakelijk-portret

In hele korte tijd wist Annelien mij op mijn gemak te stellen. De harde wind gebruikte ze in ons voordeel en ze koos voor verschillende settings en plekken. Het resultaat was bovenverwachting.

Stephanie Muller // Freelance Marketing & Communicatie
calco-referentie-zakelijke-fotografie-op-locatie

Wij zijn erg blij met de foto’s van Annelien en hebben inmiddels al meerdere keren met haar samengewerkt. We gebruiken haar foto’s niet alleen voor onze website, maar ook voor (online) advertisement en landelijke exposure in de krant.

Kirsty Mac Gillavry - Marketing & Communicatie // Calco

Ze weet de momenten te vangen die niemand anders ziet. Dus als je denkt ‘Ik sta nooit leuk op foto’s’ (zoals ik dacht), dan ben je juist bij Annelien aan het goede adres!

Tessy de Werd - facilitator // Familieopstellingen.nu
ttopstart referentie zakelijk portret

Initially we did not have a clear idea of what we wanted, and Annelien managed to gather our scattered thoughts into very concrete ideas that work great with our branding.

Alexandra Vizinho Marques - Marketing en Communicatie // Ttopstart

Annelien is een fantastische fotografe. De fotoshoot was ontspannen en gezellig, wat terug te zien is in de foto’s. Een absolute aanrader!

Caroline de Vente // Big Boss bij De Vente Media,

Portretfoto

Pakket 1

Castingfoto's-portretten-acteurs-29

 

Heb jij een portretfoto nodig om jouw hoofd zo knap, leuk en als het even kan ook nog zo intelligent mogelijk overal te kunnen laten zien?
Dan is dit pakket voor jou!

» telefonisch overleg over jouw fotoshoot.

» 1 uur fotografie

» 5 digitale bestanden naar keuze

» gebruikslicentie

 

€ 350 excl. btw

Book!

jouw website vullen

Pakket 2

portretfotograaf in utrecht

 

Wil jij een fantastische sfeer neerzetten op jouw website waarin jouw bedrijf mooi naar voren komt? En wil je een kleine voorraad aan foto’s hebben voor blogs?
Dan is dit pakket voor jou!

» telefonisch overleg over jouw fotoshoot.

» 2 uur fotografie

» 10 digitale bestanden naar keuze om je website te kunnen vullen (portret + inserts + sfeerbeelden)

» gebruikslicentie

 

€ 580 excl. btw

Book!

website vullen + beeldbank

Pakket 3

portretfotograaf in utrecht

 

Wil jij sfeervolle beelden op je website en heb je een beeldvoorraad nodig? Ga je bloggen, veel posten op social media en wil je de stijl van jouw foto’s op de site in alle communicatie doortrekken?
Dan is dit het pakket voor jou!

» telefonisch overleg over jouw fotoshoot.

» 4 uur fotografie dus met de mogelijkheid voor meerdere locaties

» 30 digitale bestanden om je website te kunnen vullen en de aankomende maanden bij elke blog een nieuwe foto te kunnen gebruiken (portret + inserts + sfeerbeelden)

» gebruikslicentie

 

€ 785 excl. btw

Book!

Alle tarieven op deze pagina voor ondernemers zijn excl. 21% btw en reis/parkeerkosten
Extra uren zijn bij te boeken voor €130 per uur excl. btw en je kan natuurlijk ook extra digitale bestanden bij bestellen. Stuur een bericht via het contactformulier voor meer informatie!

Wil je voorbeelden zien van websites waar mijn foto’s voor zijn gebruikt? Zie hier de site NINA en hier de site van TESSY!

Wil je ook foto’s of meer informatie?