Familiefoto’s Utrecht | winterfotoshoot

Familiefoto’s Utrecht – Julinapark.

Afgelopen vrijdagavond werd ik gebeld of ik de volgende ochtend nog tijd had voor een fotoshoot in de sneeuw met 3 zussen en een schoonzus. “Ja” zei ik, dat lijkt me leuk! Zo stonden we de volgende ochtend in een ijskoud Julianapark in Utrecht samen met de ‘zussen’. Er lag een behoorlijke laag sneeuw en zelfs ijs op de vijver. Door de kou was het lekker rustig in het park en konden wij ongestoord onze gang gaan met deze familiefotoshoot. Nou zeg ik familieshoot maar het leek meer op een fotoshoot voor vriendinnen. Al lachend en giebelend hebben ze zich goed weten te redden in de kou. Ook het ijs werd getest en gillend verlaten op het moment dat het begon te kraken.

Spontane fotoshoot.

Deze fotoshoot vind ik erg bijzonder omdat de ‘zussen’ heel relaxed waren en de foto’s daardoor ontspannen en niet geposeerd zijn geworden. Ze waren een dagje uit in Utrecht en daar hoorde deze zussen fotoshoot ook bij. Dus niets een verplicht nummer maar leuk maken zo’n shoot! Daar hou ik van!

Stuur een berichtje voor meer informatie klik hier.

Creatieve Familiefoto's
Creatieve Familiefoto's
Creatieve Familiefoto'sCreatieve Familiefoto's
Creatieve Familiefoto's
Familiefoto's UtrechtFamiliefoto's Utrecht
Familiefoto's Utrecht
Familiefoto's UtrechtFamiliefoto's UtrechtFamiliefoto's Utrecht