Tarieven

Hieronder vind je de basistarieven en wat er in je pakket zit. Er is natuurlijk veel meer mogelijk. Via het contactformulier kan je vrijblijvend meer informatie of een offerte aanvragen.

Voor ondernemers is hier meer informatie te vinden.
Voor tarieven voor bruiloften klik hier.

Heb je een aanvraag voor een fotoshoot ie hier niet bij staat? Dan kan je natuurlijk ook een berichtje sturen. (Voor familie/zwangerschap/newborn fotografie en stage’s moet je helaas even verder zoeken!)

spontane portretfotografie

PORTRET (particulier)

Ontspannen portretfotografie. Een cadeau aan jezelf of wil je de foto’s voor LinkedIn, een datingsite of iets anders gebruiken? Ik hoor het graag zodat we daar rekening mee kunnen houden tijdens het fotograferen.

De portretshoot vindt altijd plaats op locatie. Bij jou thuis, op een industriële locatie of in de natuur. Graag maak ik samen met jou sfeervolle en ontspannen foto’s.

» 1 uur fotografie
» 5 digitale bestanden
» bewerkt op kleur en contrast

» 1 afdruk van 13×18 cm

€295 (inclusief 21% BTW)
meer info
meer info
portretfotograaf in utrecht

PORTRET (zakelijk)

We hebben van tevoren contact over wat jij graag wil en wat je nodig hebt aan foto’s. De foto’s kan je gebruiken zonder vermelding van ‘foto: Annelien Nijland.’ Dat is handig want jij wil de foto’s vast op je website of in andere reclame-uitingen gebruiken.

» telefonische bespreking van jouw wensen
» 1 uur fotografie (1 bedrijf van max 3 personen)
» 5 digitale bestanden naar keuze
» gebruikslicentie
» bewerkt op kleur en contrast 

€350 (exclusief 21% BTW)

Het pakket is uit te breiden. Mijn ervaring is dat dit een mooi startpakket is waar al veel zzp’ers blij van zijn geworden!

meer info
meer info
loveshoot-utrecht-liefdesfotoshoot002

LOVESHOOT

Een loveshoot is om romantische en ontspannen foto’s van jullie samen te maken. Mooie foto’s van hoe je samen met je lief bent. Stoer, zacht, grappig, hilarisch? Ik zie het graag! :)

» 1 uur fotografie
» 5 digitale bestanden
» bewerkt op kleur en contrast

» 1 afdruk van 13×18 cm

€ 295 (inclusief 21% BTW)
meer info
meer info

*Prijzen zijn exclusief 0,21 cent reiskosten vanaf de Concordiastraat 67a in Utrecht.
*Deze prijslijst is geldig vanaf 1 januari 2017 en kan altijd worden gewijzigd zonder enige kennisgeving.
*Annelien Nijland Fotografie heeft het recht om de gemaakte foto’s te gebruiken voor promotiedoeleinden zoals facebook, blog, website, social-media en eventuele wedstrijden.

*Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van de FotografenFederatie van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 84/2011.