fbpx

Tarieven

Hieronder vind je de tarieven en wat je daarvoor krijgt. Ik werk met basispakketten waar je echt al heel blij van gaat worden. Wil je iets meer? Dan is er natuurlijk veel meer mogelijk. Via het contactformulier kan je vrijblijvend meer informatie of een offerte aanvragen.

Heb je een aanvraag voor een fotoshoot die hier niet bij staat? Dan kan je natuurlijk ook een berichtje sturen.
(Voor familie / zwangerschap / newborn fotografie en stage’s moet je helaas even verder zoeken)

tarieven mkb/zzp
tarieven mkb/zzp
Tarieven Bruiloft
Tarieven Bruiloft

Hoe het werkt:

Stuur me jouw wensen voor de fotoshoot. Je ontvangt van mij een pdf met meer informatie over jouw fotoshoot. We spreken een datum, tijd en locatie af en ik help je natuurlijk met een passende keuze. Ook ontvang je tips voor je kleding en voorbereiding van de shoot.

Op de dag van de fotoshoot zorgen we dat jij mooi en ontspannen op de foto komt. Iedereen heeft zijn eigen wensen dus we bespreken tijdens de fotoshoot goed hoe jij graag op de foto wil.

Na de shoot ontvang je de factuur en veertien dagen na de betaling ontvang je de link naar jouw gallery met daarin de selectie van jouw beste foto’s. Hieruit kan jij sowieso 5 foto’s kiezen. Je ontvangt jouw gekozen foto’s digitaal!

Contact me!
Contact me!
spontane portretfotografie

PORTRET (particulier)

Ontspannen portretfotografie. Altijd op een mooie locatie die past bij jou en waar je de foto’s voor wilt gebruiken. Dit kan bij jou thuis (geloof me, daar zijn vaak echt mooie foto’s te maken;)) op een industriële locatie of in de natuur.  Zijn de foto’s een cadeau aan jezelf, voor LinkedIn, je cv, een datingsite of iets anders? Laat me dat weten zodat we er rekening mee kunnen houden tijdens het fotograferen! ps: zoek je fotografie voor je eigen bedrijf? Kijk dan even op deze speciale zzp/mkb pagina.

Wat je krijgt:

» 1 uur fotografie
» +/- 1,5 uur selectie en nabewerking op kleur en contrast

» 5 digitale bestanden naar keuze
» 1 afdruk van 13×18 cm

€295 (inclusief 21% BTW)
Boek jouw shoot!
Boek jouw shoot!
portretfotograaf in utrecht

PORTRET (zakelijk)

Je krijgt alles wat in het gewone portretpakket zit maar jij wil meer! We hebben namelijk van tevoren telefonisch contact over wat jij graag wil en wat je nodig hebt aan foto’s. Hoe de foto’s in jouw bedrijf, website of andere reclame uitingen moeten passen. Ook kan je de foto’s met dit pakket gebruiken zonder vermelding van ‘foto: Annelien Nijland.’ Dat is handig want jij wil de foto’s vast op je website of in andere reclame-uitingen gebruiken. Je vindt hier nog meer informatie over de mkb en zzp portretten. Wil je mij meteen vragen stellen? Stuur me dan een bericht via het contactformulier!

» telefonische bespreking van jouw wensen
» 1 uur fotografie (1 bedrijf van max 3 personen)
» 5 digitale bestanden naar keuze
» gebruikslicentie voor de 5 foto’s
» en natuurlijk ook bewerkt op kleur en contrast 

€350 (exclusief 21% BTW)

Het pakket is uit te breiden. Mijn ervaring is dat dit een mooi startpakket is waar al veel zzp’ers blij van zijn geworden!

Boek jouw shoot!
Boek jouw shoot!
loveshoot-utrecht-liefdesfotoshoot002

LOVESHOOT

Een loveshoot is om foto’s van jullie samen te maken waar jullie liefde op te zien is. Mooie foto’s met een documentair tintje, zie mijn loveshoot portfolio voor voorbeelden of loveshoot series op de blog. We kiezen een mooie en passende locatie, eentje die bij jullie past en die mooi is op de foto. We gaan voor een uur met zijn 3en op pad waarbij jullie samen een fijne tijd hebben. Er zijn natuurlijk ook andere leuke opties te bedenken zoals een homeshoot in jullie net nieuwe huis tussen de verhuisdozen of terwijl jullie iets doen wat echt iets van jullie samen is. Let me know!

» 1 uur fotografie
» 5 digitale bestanden
» bewerkt op kleur en contrast

» 1 afdruk van 13×18 cm

€ 295 (inclusief 21% BTW)
Boek jouw shoot!
Boek jouw shoot!

*Prijzen zijn exclusief 0,21 cent reiskosten vanaf de Concordiastraat 67a in Utrecht.
*Deze prijslijst is geldig vanaf 1 januari 2017 en kan altijd worden gewijzigd zonder enige kennisgeving.
*Annelien Nijland Fotografie heeft het recht om de gemaakte foto’s te gebruiken voor promotiedoeleinden zoals facebook, blog, website, social-media en eventuele wedstrijden.

*Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van de FotografenFederatie van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 84/2011 en je hier kunt lezen.