Creatief Portret Utrecht Anne

Creatief Portret Utrecht Anne | Magazine style

Met Anne had ik een gezellige en leuke fotoshoot in Utrecht. Door de ramen kwam prachtig klassiek licht en dat maakte me helemaal blij. Dat is nou het bijzondere aan op locatie werken. Denk je dat je alleen mooie foto’s kan maken met grote studio lampen? Nou,ik hoop dat dit het bewijs is dat je prachtige portretfoto’s kan maken als je weet hoe je bestaand licht kan gebruiken. Elke soort licht (en ja ook een hoogstaande zon) brengt zijn eigen mogelijkheden en prachtige opties mee.

Het leuke vind ik dat hoe meer ervaring ik opdoe, hoe beter ik die soorten licht leer herkennen en weet wat er allemaal mee kan. Dit is natuurlijk heel handig maar vooral ook heel erg leuk. Deze fotoshoot is bij mij thuis gemaakt zonder extra licht. Ik ben benieuwd wat je hiervan vindt;)

Zo ’n creatieve portretshoot is leuk om te maken, leuk om te doen en leuk om te hebben.
Als jij er ook een wil stuur me dan een berichtje, dan verzinnen we samen iets leuks en moois!

Creatief Portret UtrechtCreatief Portret Utrecht

Creatief Portret Utrecht

Creatief Portret Utrechtgoede fotograaf Utrecht

beste fotograaf Utrecht