Creatieve Boudoir fotoshoot

Creatieve Boudoir fotoshoot | Personal Work

Vroeger (toen ik nog klein was;)) zat de camera altijd in m’n tas, klaar voor een moment, het licht of een ingeving, we waren onafscheidelijk. Ook als ik niet aan het werk was. Nu ik een aantal jaar als full-time fotograaf werk is het er langzaam ingeslopen dat mijn camera niet meer met me mee komt. Bang dat mensen het vervelend vinden als ik altijd foto’s maak zonder dat daar de opdracht voor is gegeven en de druk dat elke foto dan ook perfect zou moeten zijn.
Het is tijd om dat te veranderen. De camera gaat weer mee om dingen maken op eigen initiatief. Experimenteren, testen en nieuwe dingen maken. Het is tijd om niet alleen beslissingen te nemen in het moment zoals bij bruiloften en andere opdrachten vaak zo is. Nu tijd om echt iets te creëren, het licht, de mood.
De eerste shoot was met Model Émilie Moïse. Op een vrije zondagmiddag had ik ineens zin om iets te maken. Wat ik wist was dat ik wilde experimenteren met licht. Schaduwen, stippen en strepen van licht. Zo ontstond deze creatieve boudoir fotoshoot. Ik ben benieuwd wat jij er van vindt!

Model: Émilie Moïse

Creatieve Boudoir fotoshoot

creatieve_boudoir_fotoshoot13

creatieve_boudoir_fotoshoot10

creatieve_boudoir_fotoshoot18