Creatieve en spontane portretfotoshoot Utrecht | Juultje

Ik ben gek op cadeautjes. Vol verwachting kijk ik elk jaar weer uit naar wat ik zal krijgen. Dat ik al 26 ben maakt daarin verder helemaal niets uit. Juultje pakte het heel slim aan en ik vind het een fantastisch idee van haar. Ze gaf zichzelf voor haar 25e verjaardag een fotoshoot cadeau! Hoe fantastisch is dat? Ik zou denk ik een tegoedbon zelf nog inpakken en onder mijn eigen bed leggen zodat ik het in de ochtend heel verrast zou kunnen bekijken ;)
Juultje plande een heerlijke dag voor zichzelf met verschillende dingen om te doen en kwam in de middag bij mij langs om deze fotoshoot te doen. We begonnen op Fort de Gagel met de fotoshoot maar ontdekten nog een hele, super fantastische locatie:)

B-day Girl Juultje; ik wens jou een heel fijn nieuw levensjaar toe!

Portretfotograaf_creatief_Utrecht42 Portretfotograaf_creatief_Utrecht40

Portretfotograaf_creatief_Amsterdam13

Portretfotograaf_creatief_Utrecht49 Portretfotograaf_creatief_Utrecht46

Portretfotograaf_creatief_Amsterdam07

Portretfotograaf_creatief_Amsterdam33

Portretfotograaf_creatief_Amsterdam31