Yeahh! Weer Genomineerd! // Bruidsfoto Award 2015

Vorig jaar mocht ik supertrots in de categorie Bruiloft in Beeld de vakprijs mee naar huis nemen. Dit jaar heb ik ook weer meegedaan en vanaf het moment dat de eerste genomineerden zijn gebeld begint het zenuwachtig te zoemen in bruidsfotografieland. Wat als ik dit jaar niet genomineerd ben ging er heel vaak door m’n hoofd. Toen Gerdien van Bruid & Bruidegom belde kreeg zei ik dan ook dat ze maar om 1 ding mocht bellen. “Sorry” zei ze, “ik bel je voor drie dingen” Drie nominaties voor de Bruidsfoto Award 2015! Wauw, heel bijzonder.

De foto’s zijn genomineerd in drie van de acht categorieën. Hieronder kan je mijn foto’s bekijken, helemaal onderaan vind je de link waar jij zelf ook kan stemmen voor de publieksprijs.

Heel erg veel dank aan de lieve, leuke, fantastische bruidsparen die ik mocht fotograferen het afgelopen jaar. Zonder dat zij mij in hun leven binnen laten is dit natuurlijk helemaal niet mogelijk! Het was een jaar met fantastische bruidsparen, locaties, gasten, ceremoniemeesters en emoties! Cheers to you all! ♥ 

Categorie Bruid & Bruidegom

Met een foto van de bruiloft van Nelleke en Jack. Een bijzondere en mooie dag buiten met een super lief en leuk stel. Bekijk hier de blog van deze bruiloft.

Bruidsfoto-Award-2015_3

Categorie Bruidskinderen

De schattige bruidskinderen op de multi-culturele bruiloft van Jamie & Chi-Wai. Bekijk hier de blog van deze bruiloft.

Bruidsfoto-Award-2015_2

Categorie Bruiloft in Beeld

De serie! Heel bijzonder om weer in deze categorie genomineerd te zijn! Ik vind dit een leuke, bijzondere en heel belangrijke categorie. Een bruidsreportage is tenslotte een serie van foto’s die goed bij elkaar moeten passen. Uitkiezen van 4 foto’s is trouwens heel, heel erg moeilijk. Er zijn zoveel mooie foto’s van een bruidsreportage maar werkt niet altijd als je gewoon de mooiste vier foto’s foto’s allemaal bij elkaar zet. Soms zijn ze net te verschillend en vertellen het verhaal niet goed. De foto’s moeten op zichzelf staan, elkaar aanvullen, bij elkaar passen maar het moet ook weer niet saai worden. Een heel gepuzzel dus! En super tof dat dat gepuzzel weer tot een nominatie is gekomen:)

Deze foto’s komen uit de serie van de fantastische bruiloft van Joris & Lotje. Bekijk hier de blog van deze bruiloft.

Bruidsfoto-Award-2015_1

Denk jij nou; ik wil ook wel eens mijn stem geven aan bruidsfoto’s? Dat kan! Er wordt een publieksprijs en een vakprijs uitgedeeld. Je kan hier stemmen! Je zal dan 8 verschillende categorieën doorlopen waarbij je steeds twee foto’s kan selecteren die jouw favoriet zijn!