Bruidsfoto Award 2014| Genomineerd!

Wat ben ik blij! Eindelijk mag ik vertellen dat het trouwseizoen van 2013 met een klapper werd afgesloten.

Dit jaar viert de Bruidsfoto Award (van Bruid en Bruidegom Magazine) haar 10e verjaardag en daarom was er dit jaar een nieuwe categorie: bruiloft in beeld. Vier foto’s van dezelfde bruiloft die samen een verhaal vertellen, dat is toch super gaaf? Want dat is wat bruidsfotografie tenslotte is. Niet met één foto maar met meerdere foto’s een verhaal vertellen. De mooie bruiloft van Roel en Hanne (bekijk bij de link hun blog), is in deze serie te zien. Hieronder zie je de genomineerde 4-foto serie. Vier mooie zwart-witfoto’s waar de emotie van af spat:)

Het zou natuurlijk superfijn zijn als je ook wil gaan stemmen op mijn en/of andere foto’s! Laat weten welke jij het beste en het mooiste vindt! Stemmen kan door hier te klikken. Je loopt dan een aantal categorieën door waarin je elke keer de twee beste foto’s kan kiezen. Je komt dan heel wat mooie foto’s tegen;) Er wordt uiteindelijk een vak en publieksprijs toegekend.

Het is al een eer om genomineerd te zijn en het zou helemaal fantastisch zijn om 2014 op vleugels binnen te gaan met een Bruidsfoto Award;)

Stem nu hier voor de Bruidsfoto Awards!

Bruidsfoto-award-2014-genomineerd