A+S // Trouwfotograaf Utrecht

Trouwfotograaf Utrecht| Alexandra + Sietse

aahhh Alexandra en Sietse. Eigenlijk hoef ik niets te zeggen en kan je gewoon naar de foto’s kijken:) Een fijne dag waarin heel veel gelachen werd. Wat een lol heeft dit bruidspaar samen. Zelfs ik (met getrainde lachspieren) kreeg nog weer pijn in mijn kaken. Heerlijk droge humor, best heel fijn om de dag mee door te brengen.
Voor mij begon de dag met de fotoshoot van Alexandra en Sietse. Ze schelen samen best wat in lengte en helemaal als Alexandra hakken aan heeft natuurlijk. Ze vinden dit helemaal niet erg. Dit vraag ik altijd even want er er zijn heel veel mensen die het wel vervelend of lastig vinden. Zelf ben ik ook best lang en zou best iets kleiner willen zijn om ook gave hakken aan te doen en toch niet groter te zijn dan mijn vriend. Maar voor Alexandra en Sietse is het geen enkel probleem en het is natuurlijk ook gewoon hoe ze (samen) zijn. De shoot was heel fijn, we hebben ongeveer anderhalf uur door de stad gestruind op zoek naar de leuke plekjes en gewoon lekker ontspannen een tijd samen doorgebracht.

Na de fotoshoot was hun ceremonie in het stadhuis van Utrecht. Hier zagen ze ook hun zoontje weer die heel goed door had dat er iets bijzonders aan de hand was. De ceremonie was ook heel relaxed en er werd weer veel gelachen. Na de ceremonie rende het bruidspaar door alle bellenblaas heel hard naar buiten. Gelukkig was ik er op tijd bij;)

Trouwfotograaf Utrecht

Trouwfotograaf Utrecht

Trouwfotograaf Utrecht

Trouwfotograaf Utrecht

Trouwfotograaf Utrecht

Trouwfotograaf Utrecht

Trouwfotograaf Utrecht

Bruidsreportage-Utrecht-Gemeentehuis-120

Bruidsreportage-Utrecht-Gemeentehuis-134

Bruidsreportage-Utrecht-Gemeentehuis-148

Bruidsreportage-Utrecht-Gemeentehuis-152

Bruidsreportage-Utrecht-Gemeentehuis-165

Bruidsreportage-Utrecht-Gemeentehuis-167

Bruidsreportage-Utrecht-Gemeentehuis-216

Bruidsreportage-Utrecht-Gemeentehuis-230

Bruidsreportage-Utrecht-Gemeentehuis-241