Creatieve Spontane Loveshoot | Utrecht

Kim & Aart

Oh wat was dit een leuke loveshoot! Inmiddels heb ik ook de bruiloft van Kim en Aart gefotografeerd en die komt binnenkort ook op de blog. Op de dag dat we deze loveshoot hadden gepland regende het pijpestelen. Toch durfden Kim en Aart te komen omdat ik zei dat we er juist met de regen iets heel moois van konden maken. Wat een toppers! Toen ze onder een paraplu aankwamen hield het al heel snel weer op met regenen. De regenfotoshoot moet ik dus nog een andere keer doen. (wie offert zich op?;)) Doordat er nog wel dikke bewolking was hing er een fijne avondsfeer.

And the reason is that human nature was originally one and we were a whole, and the desire and pursuit of the whole is called love. – (bron) 

Bij bovenstaande foto moet ik steeds denken aan het verhaal van Aristophanes uit Plato’s Symposium. In het heel erg kort: Aristophanes verteld het verhaal dat mensen vroeger vier armen, benen en twee gezichten hadden. De Goden werden op een gegeven moment bang van de kracht en overmoed van deze mensen. Daarom besloot Zeus om ze in tweeën te hakken. Vanaf dat moment zoekt iedereen naar zijn en haar wederhelft. Lees hier een versie van het hele verhaal.

En dan moet ik natuurlijk aan dit verhaal denken omdat ik het gevoel heb dat ze elkaar hebben gevonden :)

ORIGINELE-LOVESHOOT-CREATIEF-BIJZONDER-2
ORIGINELE-LOVESHOOT-CREATIEF-BIJZONDER-3
ORIGINELE-LOVESHOOT-CREATIEF-BIJZONDER-8
ORIGINELE-LOVESHOOT-CREATIEF-BIJZONDER-11
ORIGINELE-LOVESHOOT-CREATIEF-BIJZONDER-10
ORIGINELE-LOVESHOOT-CREATIEF-BIJZONDER-15
ORIGINELE-LOVESHOOT-CREATIEF-BIJZONDER-18
ORIGINELE-LOVESHOOT-CREATIEF-BIJZONDER-21
ORIGINELE-LOVESHOOT-CREATIEF-BIJZONDER-25
ORIGINELE-LOVESHOOT-CREATIEF-BIJZONDER-29
Wil jij ook een loveshoot met je vriend, vriendin, verloofde of getrouwde wederhelft? Super leuk! Neem dan hier contact op!

Laat je hieronder een berichtje achter met wat je vindt? Ik ben benieuwd! :)

%d bloggers liken dit: