Bruidsreportage La Sonnerie Son & Breugel | Echte Liefde

Dit lieve stel heeft een heel bijzonder verhaal. Ze ontmoeten elkaar in Eindhoven en waren 4 jaar bij elkaar toen Richard een auto-ongeluk overkwam. In plotseling opkomende mist ontstond een file en werd Richard terwijl hij zelf vaart minderde 2 keer van achteren aangereden. Hij belande in het ziekenhuis en kreeg te horen dat hij een wiplash had. Maar naast de wiplash had hij nog veel meer klachten. Van zijn persoonlijkheid die veranderde, evenwicht niet kunnen bewaren tot moeilijk praten en nog veel meer. Na vele onderzoeken bleek dat hij niet aangeboren hersenletsel heeft opgelopen door het ongeluk. Alles was heel moeilijk. Richard en Irene hebben samen een hele heftige tijd doorgemaakt. Langzaam gaat het steeds beter met Richard. Begin 2013 zag en sprak ik Irene en Richard voor het eerst. Het bijzondere was dat doordat ik ze een jaar later weer terug zag ik kon zien dat het zoveel beter ging! Echt heel erg fijn en bijzonder. Toen ze exact 9 jaar bij elkaar waren gaven ze elkaar dan eindelijk officieel het ja-woord!

Richard en Irene hadden een intieme bruiloft met al hun liefste mensen om heen heen. De dag was gevuld met bijzonder momenten en natuurlijk veel emoties. Ik zal een aantal dingen even vertellen;). De moeder van Irene had haar eigen bruidssluier van vroeger op de voordeur gehangen als strik en de hele familie was aanwezig bij de voorbereidingen. Voor de fotoshoot gingen we als eerste naar de Albert Heijn waar Irene op de broodafdeling werkt om daar een aantal foto’s te maken. Daarna vertrokken we naar een natuurgebied in de buurt.
De ceremonie, receptie en het diner vonden plaats in La Sonnerie in Son & Breugel. De jurk van de getuige van Irene ging al voor de ceremonie stuk. En dat is best wel een ramp natuurlijk;) Bij het starten van de ceremonie kon Irene (en ook niemand anders) haar schoenen vinden! Ze had namelijk de hele ochtend op laarzen gelopen en het was de bedoeling dat ze bij de ceremonie haar nette schoenen aan kon doen. Ze is dus op haar blote voeten/panty getrouwd :) (goed verhaal toch!:)) Tenslotte was er een avondvullend diner om de avond af te sluiten.

Richard en Irene: Het was een super mooie dag en jullie zagen er prachtig uit! Ik hoop dat het steeds beter en beter zal gaan en dat jullie nog heel lang samen gelukkig mogen zijn!:)

bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_001

bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_002

bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_016
bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_021bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_039
bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_037

bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_052bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_079 bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_082
bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_092 bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_098
bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_105 bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_111 bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_128
bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_135
bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_174
bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_177
bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_192

bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_216

bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_230

bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_265 bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_261

bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_280 bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_292
bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_312 bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_313
bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_339

bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_363 bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_364
bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_386 bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_397

bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_455
bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_468

bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_499
bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_531bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_530

bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_542 bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_524
bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_550 bruidsreportage-La Sonnerie Son & Breugel_553