Loveshoot in Utrecht | Samenshoot op stoere locatie!

Wat een verhaal heeft dit lieve stel. Jesse en Eline zijn al lang bij elkaar, wonen samen en moeten elkaar nu een jaar missen. Jesse is op dit moment namelijk voor een jaar naar naar Saoedi-Arabië. Je zou denken dat je elkaar dan vaak op gaat zoeken waardoor het allemaal wel mee valt. Wat ik (nog niet) wist is dat je Saoedi-Arabië niet binnen komt als ongetrouwde vrouw! Jesse en Eline gaan elkaar dit jaar om die reden maar drie keer in het echt zien. Moet je je dat eens voorstellen!

Deze loveshoot vond een paar dagen voor Jesse’s vertrek plaats. Met het afscheid zo dichtbij zijn het fijne, mooie foto’s vol emotie geworden. Je ziet gewoon hoeveel ze van elkaar houden. Ik moet eerlijk bekennen dat ik dat ook kon voelen tijdens de fotoshoot en soms tranen in mijn ogen had. Spierpijn in mijn kaken van het lachen maar ook vochtige ogen van de andere emoties;) Het is bijzonder als mensen mij vertrouwen om belangrijke momenten en dingen vast laten leggen. Ook bijzonder om te weten dat deze foto’s het komende jaar (en later natuurlijk ook) heel veel voor hun zullen betekenen. Dat zijn de fijnste foto’s om te maken:)

Wat een super lief, mooi en fijn stel. Jesse en Eline, ik hoop echt dat het goed met jullie gaat, het jaar om vliegt en ik jullie ooit nog weer een keer zie!

Loveshoot in Utrecht19

Loveshoot in Utrecht05

Loveshoot in Utrecht31

Loveshoot in Utrecht Amsterdam02 Loveshoot in Utrecht Amsterdam07

Loveshoot in Utrecht05

Loveshoot in Utrecht47

Loveshoot in Utrecht Amsterdam16 Loveshoot in Utrecht05

Loveshoot in Utrecht05

Loveshoot in Utrecht05

%d bloggers liken dit: