Loveshoot Amsterdam | Jeroen en Jacqueline

Dit stel… waar moet ik beginnen met vertellen;) Een fantastisch stel, een beetje heel erg gek. Prettig gestoord mag je eigenlijk wel zeggen. En ik denk dat ze dat zien als (en is bedoeld als) een compliment;) Veel lachen, samen hard werken en overal grappen over maken. Dat omschrijft natuurlijk nog niet eens de helft maar geeft een beeld.
Al jaren werkt het stel op de jaarlijks terugkomende Uitmarkt in Amsterdam (Landelijke opening cultureel seizoen). Jacqueline werd ‘s ochtends heel vroeg door Jeroen ten huwelijk gevraagd terwijl ze heel typisch voor hen met de heftrucks aan het prutsen waren. Jaren geleden heb ik ze tijdens een fotografie-opdracht daar al samen in vastgelegd! Zeker weet ik niet meer wat het ze terug zeiden op de vraag hoeveel huwelijken nou al door de Uitmarkt waren ontstaan. Het schijnt dat zij het 4e of 5e huwelijk zijn wat uit al die samenwerkingen zijn gekomen! (alle trouwlustige-vrijgezellen dus op naar de Uitmarkt om daar te gaan vrijwilligen of werken;))

Nu is het dus tijd voor een pré-weddingshoot:) We begonnen deze loveshoot bij de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Zo leuk dat als je met het openbaar vervoer komt, je eerst met de pont moet. Dat maakt me blij en doet me denken aan vakanties op Terschelling:) We fotografeerden daar op een aantal leuke plekken en na de loveshoot deden we nog een gezellig hapje en drankje om daarna weer in het donker naar buiten te gaan om nog wat mooie platen te maken. Wat een top-vrolijk-grappig-bijzonder-stel! Op hun bruiloft gaat zeker weten heel wat afgelachen worden;)

Loveshoot-amsterdam-fotograaf-1

Loveshoot-amsterdam-fotograaf-7 Loveshoot-amsterdam-fotograaf-41

Loveshoot-amsterdam-fotograaf-15

Loveshoot-amsterdam-fotograaf-19

Loveshoot-amsterdam-fotograaf-1b

Loveshoot-amsterdam-fotograaf-24

Loveshoot-amsterdam-fotograaf-33 Loveshoot-amsterdam-fotograaf-30

Loveshoot-amsterdam-fotograaf-44

Loveshoot-amsterdam-fotograaf-45

Loveshoot-amsterdam-fotograaf-48

Loveshoot-amsterdam-fotograaf-57

Loveshoot-amsterdam-fotograaf-54

Loveshoot-amsterdam-fotograaf-52

%d bloggers liken dit: