Huwelijksaanzoek met een fotograaf! // Utrecht

Een loveshoot op een dag dat het regent en best frisjes is. Ach jah, we laten het gewoon doorgaan, ook dat kan bijzondere plaatjes opleveren. Gelukkig zat ik wel in het complot en wist ik wat er zou gaan gebeuren. Ons geheime teken was dat ik er klaar voor was als ik mijn muts afzette. Een huwelijksaanzoek op de gracht van Utrecht, in de regen. Of je ze ja zei? Daar moet je maar voor kijken;)

huwelijksaanzoek-met-fotograaf-37 huwelijksaanzoek-met-fotograaf-38 huwelijksaanzoek-met-fotograaf-39 huwelijksaanzoek-met-fotograaf-41 huwelijksaanzoek-met-fotograaf-40huwelijksaanzoek-met-fotograaf-42 huwelijksaanzoek-met-fotograaf-43 huwelijksaanzoek-met-fotograaf-44 huwelijksaanzoek-met-fotograaf-45 huwelijksaanzoek-met-fotograaf-46 huwelijksaanzoek-met-fotograaf-47
huwelijksaanzoek-met-fotograaf-49 huwelijksaanzoek-met-fotograaf-50

Wil jij ook een loveshoot? Ookal is het zonder aanzoek (;)) ik vind het heel leuk om jullie te fotograferen. Bekijk mijn loveshoot portfolio hier.

%d bloggers liken dit: