Fotografie van Utrechtse Ondernemers // Uitagenda

Zoals je misschien al weet fotografeer ik al een tijdje voor de Uitagenda Utrecht. En dat vind ik (zoals je misschien ook al weet) hártstikke leuk. Dit keer werd ik opgetrommeld voor het fotograferen van drie Utrechtse ondernemers. Ze blikken in het artikel alledrie terug op hoe 2016 voor hen was. Juliet met haar kledingwinkel, Fred met zijn koffiezaak en Marc Anthony met zijn skateshop en skatepark. Bijzonder om ook hun verhalen te horen. Met Marc Anthony ging ik naar een fantastische plek midden in het centrum van Utrecht maar wat ik helemaal niet kende. Jeeejh! Wil je ook de tekst lezen? Klik dan hier voor het artikel over de ondernemers.
portretten-van-utrechtse-ondernemers45 portretten-van-utrechtse-ondernemers56portretten-van-utrechtse-ondernemers73
portretten-van-utrechtse-ondernemers70