Creatieve reportagefotografie // Junglebook

Sinds een paar maanden fotografeer ik voor de Uitagenda Utrecht. En ooooooohhhh wat wordt ik daar blij van! Elke keer andere mensen en andere verhalen. Het blijft zo leuk om in andere werelden te duiken. Voor de uitgave van het decembernummer mocht ik op bezoek bij de eerste repetitie van de dansvoorstelling Junglebook van de Stadsschouwburg Utrecht. Wat was dat leuk:) Mijn hart maakt altijd een sprongetje als ik mensen mag fotograferen die bezig zijn met wat ze graag doen. En misschien laat ik ook wel altijd een traantje als ik muziek hoor en mensen zie dansen, maar dat vertel ik verder niet;) Hieronder een aantal foto’s. Wil je het hele artikel zien zodat je ook de tekst kunt lezen die geschreven is door Veerle Corstens? Klik dan hier voor het artikel over de dansvoorstelling

creatieve-reportagefotografie-reportagefotograaf01 creatieve-reportagefotografie-reportagefotograaf02 creatieve-reportagefotografie-reportagefotograaf03 creatieve-reportagefotografie-reportagefotograaf04 creatieve-reportagefotografie-reportagefotograaf09 creatieve-reportagefotografie-reportagefotograaf12 creatieve-reportagefotografie-reportagefotograaf14creatieve-reportagefotografie-reportagefotograaf15
creatieve-reportagefotografie-reportagefotograaf19