Verlovingsfotoshoot Rotterdam

Verlovingsfotoshoot Rotterdam | Chi-Wai en Jamie

Een beetje trots ben ik wel op deze reportage en wat een leuke mensen zijn Chi-Wai en Jamie! Ze gaan volgend jaar trouwen en ik ben zeer vereerd dat ik dat mag fotograferen. Heel fijn is het om stellen wat beter te leren kennen tijdens de verlovingsfotoshoot. Zo weet ik nu beter hoe zij met elkaar omgaan, hoe ze reageren op de camera en dat als ik Jamie vraag om een bepaalde houding aan te nemen, ze dat letterlijk vijf seconden vol houdt. Daarna ziet ze weer allemaal prachtige dingen zoals lieveheersbeestjes, mooie gebouwen of gewoon iets;) Heerlijk!

Chi-Wai en Jamie wonen in Rotterdam en gaan hun internationale huwelijk vieren op Kasteel de Haar in Haarzuilens. Deze shoot was bedoelt zodat wij elkaar wat beter leren kennen én ze een foto kunnen gebruiken voor hun trouwkaart. We begonnen met de shoot bij de Oude Haven in Rotterdam en kwamen daarna op de bonnefooi allemaal andere leuke locaties tegen. We hadden het zo gezellig dat we na de verlovingsfotoshoot nog lekker op een terrasje zijn gaan zitten om een drankje te doen. Leuk!

Jamie en Chi-Wai, jullie zijn een heel bijzonder stel! Ontzettend bijzonder dat Jamie haar land en familie achter haar laat om voor altijd samen te kunnen zijn met Chi-Wai. Dat is Liefde!

Verlovingsfotoshoot-Rotterdamamsterdam12

Verlovingsfotoshoot-Rotterdamamsterdam11

Verlovingsfotoshoot-Rotterdamamsterdam30

Verlovingsfotoshoot-Rotterdamamsterdam37

Verlovingsfotoshoot-Rotterdamamsterdam40 Verlovingsfotoshoot-Rotterdamamsterdam41

Verlovingsfotoshoot-Rotterdamamsterdam50

Verlovingsfotoshoot-Rotterdam-Amsterdam

Verlovingsfotoshoot-Rotterdamamsterdam55

%d bloggers liken dit: