TROUWALBUM

[vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” desctop_mb=”margin-lg-50b” tablets_mb=”margin-sm-30b” kswr_row_top_decor_enabled=”false” kswr_row_bottom_decor_enabled=”false”][vc_column][whizz_banner style=”left_content” overlay=”yes” title=”Trouwalbum” image=”17352″ subtitle=”Strak en Rustig opgemaakt “][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Albums met een pure opmaak. De foto’s vertellen jullie verhaal door ze de ruimte te geven in het album.

 

Waarom een album?

Een trouwalbum is de mooiste manier om terug te zien hoe fantastisch jullie trouwdag was. Tegenwoordig laten we onze foto’s steeds vaker op onze computer staan als digitale bestanden. Dit is echt een heel andere beleving dan wanneer jullie fantastische foto’s zijn afgedrukt en je ze op fotopapier kan bekijken

 

Het trouwalbum

Deze Linnen en (kunst)lederen albums zijn lay-flat albums wat betekent dat ze helemaal plat liggen als je ze op tafel legt. De foto’s kunnen overlopen van de ene naar de andere kant van de spread zonder een duidelijke naad in het midden. De cover van dit album wordt gemaakt van linnen of (kunst)leer en het is mogelijk om jullie namen in te laten embossen.
De foto’s worden geprint op echt fotopapier en met de hand ingebonden. De pagina’s zijn erg stevig doordat er tussen de fotobladen pvc wordt gebruikt in plaats van het veel gebruikte karton. Hierdoor worden hoekjes en vouwen voorkomen en voelt het album luxe en zwaar. Er zijn verschillende kleuren en combinaties van kleuren mogelijk.

De albumprijzen zijn inclusief 25 spreads (50 pagina’s), opmaak van jullie album en een eenmalige digitale check door jullie + aanpassingen. Prijzen beginnen vanaf €600 voor een album van 25x25cm.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][whizz_custom_text_block style=”style3″ subtitle=”trouwfotografie” btn_text=”Contact me!” btn_url=”https://www.anneliennijland.nl/contact/fotograaf-utrecht/”]Wil je meer informatie?[/whizz_custom_text_block][/vc_column][/vc_row]