Sarah and the Fight Club / standing your ground

Sarah (19) en haar moeder zetten hun tent op. De nacht voor het gevecht zullen ze hier op de camping slapen. Na het gevecht rijden ze direct weer naar huis.

Klaarmaken voor de promotiefoto en film van de Underground Fightclub.
Sarah met de "La Vie" de baas van de vechtclub
Slapen lukt niet door de zenuwen. Dus nog even een sigaretje en nog een keer bellen met "La Vie"

Sarah en haar moeder zijn gearriveerd op de geheime locatie waar alle gevechten plaats zullen vinden. De locatie wordt op het laatste moment bekend gemaakt en is altijd een prive locatie.
De gevechtsvloer wordt vliegensvlug opgebouwd. Er is geen ring. De mensen die om het gevecht heen staan zorgen ervoor dat de vechters in de "ring" blijven.
De moeder van Sarah is niet blij met de hele situatie.
Sarah in gesprek met de baas van de fight club. Ze wil geen bare knuckle gevecht meer aangaan. Haar bokstrainer heeft haar verteld dat ze blijvende schade over kan houden aan het gevecht. Ze wil het gevecht wel aangaan maar alleen met bokshandschoenen.

In het midden Sarah's tegenstander Agrotera (niet haar echte naam) die zeven maanden heeft getraind voor het bare knuckle gevecht.
Sarah kleed zich om voor het gevecht en heeft haar roze bokshandschoenen erbij gepakt.
Sarah gaat nogmaals het gesprek aan.
Deze keer mengt ook Agrotera zich in het gesprek. Sarah's tegenstander wil het gevecht alleen aan gaan met de eerder afgesproken voorwaarden: bare knuckle. Het gesprek loopt zo hoog op dat Agrotera zegt dat ze het ook prima vindt als de moeder van Sarah in de ring gaat staan. Als ze maar kan vechten.
Na het verhitte gesprek waar ook Sarah's moeder in betrokken werd besluit ze weg te gaan en niet meer te vechten.
Sarah verlaat de vechtclub om weer zes uur naar huis te rijden zonder een gevecht.