TESTIMONIALS

Zij zeiden “Ja!” | Testimonials

Een van de mooiste dingen aan het fotograferen van bruidsreportages is dat ik met mijn passie en grote liefde fotografie, (minimaal) twee andere mensen blij kan maken en hen een prachtig aandenken kan geven wat voor altijd blijft bestaan. Er gaat niets boven een eerste enthousiaste reactie op de foto’s, dat maakt mij helemaal warm van binnen. Daarom hieronder een aantal “loveletters” van “mijn” bruidsparen. En wat vond ik het leuk dat ik hun bijzondere dag mocht fotograferen!

Anita & Jeff | Paushuize Utrecht.

Trouwreportage-Paushuize-Utrecht-Joost-Hannah_171

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s en hebben de samenwerking als heel prettig ervaren. Na een lange zoektocht op internet om een fotograaf te vinden, stuitte wij op haar site en ik dacht bingo, dit is precies de stijl van fotograferen die ons raakt. Het lichtgebruik in de foto’s is erg bijzonder en maakt de foto’s prachtig van kleur en gevoel. Ook de mix tussen zwart wit en kleur werkt erg goed.

Wij vonden haar erg prettig in de samenwerking. Ze toont veel oprechte interesse in ons en onze verhalen. Ze is vooral op de “achtergrond” aanwezig tijdens het fotograferen zodat je niet het gevoel hebt dat er continu een camera op je neus staat.

Er zijn een aantal foto’s die er echt uitspringen. Ten eerste de foto waarop je ziet dat Roman, door mijn benen kruipt. Dit geeft zo goed het gevoel weer van de ochtend van de bruiloft. Ik maakte mij klaar voor de bruiloft, maar ondertussen gaat het leven van door, inclusief een kind dat overal doorheen rent en kruipt. Verder zijn ook de foto’s van het moment van de kus & ringen erg mooi. Daarnaast de foto dat wij de sultana’s aan het eten zijn is super!

Wij krijgen niets anders dan complimenten en iedereen heeft zo’n zijn favoriete foto. 

– Anita & Jeff

Bekijk hier de blog van Anita & Jeff
Ceremonie locatie: Paushuize Utrecht
Feestlocatie: Winkel van Sinkel

Rinske & Joffrey | Huis de Voorst.

Trouwreportage-Huis-de-Voorst286

Na enige tijd naar een bruidsfotograaf gezocht te hebben kwamen we uit bij Annelien en wat waren we blij met haar! Ze heeft onze wens, geen geposeerde foto’s maar echt het verhaal van de dag weergeven, perfect volbracht. Ze heeft precies de goede momenten vastgelegd, de emoties spatten van de foto’s af! Wat we zelf ook heel prettig vonden was dat ze de dag zelf eigenlijk bijna onzichtbaar is, je hebt helemaal niet door dat ze zoveel foto’s maakt. De communicatie verliep verder heel vlot en professioneel. Wij kunnen haar zeker aanraden! 

– Rinske & Joffrey

Bekijk hier de blog van Rinske & Joffrey
Ceremonie en feestlocatie: Huis de Voorst in Eefde

Matthias en Ilse | Huis Kernhem.

Trouwreportage-Ede-Utrecht-Amersfoort_414

Tijdens de fotoshoot liet ze ons vooral onze gang gaan en we moesten niet de hele tijd poseren, dat was erg prettig omdat we op die manier ook tijd voor elkaar hadden. Achteraf is het dan ook heel bijzonder om te zien wat voor foto’s eruit zijn gekomen omdat we ons vaak niet bewust waren van de foto’s die werden gemaakt. Dit geldt overigens voor de hele dag. Dat is haar kracht, dat ze op de achtergrond rustig aanwezig is en op precies het goede moment de goede foto’s weet te maken.

Toen we de foto’s kregen hebben we vooral genoten van de spontane foto’s die er waren gemaakt. We hadden de hele tijd een ‘ohja, toen!’ gevoel. Dat is ook wat foto’s moeten doen, je terugbrengen naar de momenten van die dag/met diezelfde ervaring. Dat heeft ze zeker gedaan! Zo blijft onze bruiloft een blijvende herinnering! 

– Matthias & Ilse

Bekijk hier de blog van Matthias & Ilse
Ceremonie locatie: Huis Kernhem
Feestlocatie: Boerderij Hoekelum in Bennekom.

Lars & Marieke | Kasteel de Hoge Vuursche.

Trouwreportage-kasteel-de-Hooge-Vuursche192

We hebben een fantastische dag gehad en dat is door Annelien perfect in foto’s samengevat. Van het begin tot het eind hebben we een fijne samenwerking gehad. Tijdens de voorbereiding stelde ze de juiste vragen waardoor alle momenten goed in beeld konden worden gebracht.
Ze weet de zakelijke en persoonlijke aspecten goed te combineren, waardoor ze zich zowel professioneel als informeel opstelde. Het resultaat is geweldig, vooral de foto’s van ons tweeën waarbij ze de perfecte sfeer en omgeving wist te combineren. 

– Lars & Marieke

Bekijk hier de blog van Marieke en Lars
Ceremonie en feestlocatie: Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn