Loveshoot Utrecht | Nienke & Christiaan

Nienke en Christiaan wilden een Loveshoot. Ontzettend leuk om hen als eerst mee te nemen naar een nieuwe locatie. Lekker jong, stoer en rauw. Gelukkig waren zij net zo enthousiast over deze locatie. Nienke wist niet dat ik van tevoren al met haar liefde iets anders had besproken dan de fotoshoot. Christiaan had het plan om haar die avond ten huwelijk te vragen. Zo stond er een heel leuk programma klaar voor die dag. Ze brachten eerst iemand weg naar schiphol, deden daarna een drankje in Utrecht, toen een fantastische fotoshoot;), daarna uit eten en toen… dat wat Nienke niet wist. Er lag een gondel klaar om samen romantisch door de grachten van Utrecht te varen én het aanzoek te doen. Ik lag daar nog even op de loer om daar een foto van te maken. Die zie je helemaal onderaan;)

Nou stond deze hele planning al een tijdje vast maar Nienke kreeg het voor elkaar om de dag vóór de fotoshoot te vallen tijdens het skeeleren en haar hand (waarschijnlijk) te breken + een aantal hechtingen in haar kin te vallen op een wildrooster. Christiaan kon niet meer wachten en zo gebeurde het…

Tijdens de fotoshoot kwamen we erachter dat we op de al toffe locatie ook omhoog konden. Christiaan heeft hoogtevrees en Nienke is bang voor dieren. Een topcombinatie dus om lekker de hoogte in te gaan richting de duiven;) Maar ze deden het wel!

Nienke en Christiaan van harte gefeliciteerd! En Nienke… beter ga je een paar weken voordat je gaat trouwen niet meer skeeleren;)

Loveshoot_Utrecht_Amsterdam_Samenfotoshoot02

Loveshoot_Utrecht_Amsterdam_Samenfotoshoot03

Loveshoot_Utrecht_Amsterdam_Samenfotoshoot04

Loveshoot_Utrecht_Amsterdam_Samenfotoshoot20

Loveshoot_Utrecht_Amsterdam_Samenfotoshoot22

Loveshoot_Utrecht_Amsterdam_Samenfotoshoot24

Loveshoot_Utrecht_Amsterdam_Samenfotoshoot31

Loveshoot_Utrecht_Amsterdam_Samenfotoshoot34

Loveshoot_Utrecht_Amsterdam_Samenfotoshoot35

Loveshoot_Utrecht_Amsterdam_Samenfotoshoot41

Loveshoot_Utrecht_Amsterdam_Samenfotoshoot42

Loveshoot_Utrecht_Amsterdam_Samenfotoshoot44

Loveshoot_Utrecht_Amsterdam_Samenfotoshoot48

Loveshoot_Utrecht_Amsterdam_Samenfotoshoot51

Loveshoot_Utrecht_Amsterdam_Samenfotoshoot53

%d bloggers liken dit: