een klein beetje over mij

About

In 2011 studeerde ik af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Tijdens de opleiding was ik visueel bezig maar nog niet helemaal op de juiste plek. In mijn vrije tijd was ik vaak bezig met straatfotografie en kon letterlijk uren wachten op het juiste moment. Rond die tijd ontdekte ik dat het fotograferen van mensen, momenten en verhalen heel goed bij mij past.

Fotografie Stijl.
Mijn doel is altijd om een verhaal te vertellen, je iets te laten voelen of je het gevoel te geven dat je een persoon een beetje leert kennen door een foto. Met een achtergrond in de filmindustrie is het misschien niet zo gek dat ik altijd probeer om in één foto een compleet verhaal vast te leggen.

Werkwijze.
Ik maak graag écht contact met de mensen die ik fotografeer. Dit is ontzettend belangrijk om goede en ontspannen foto’s of een serie te kunnen maken. Juist door het contact merk ik dat mensen mij vergeten als fotograaf en kan ik de juiste momenten vastleggen zonder dat je de camera voelt.

Het is ontzettend leuk om steeds nieuwe mensen ontmoeten, verhalen te horen en te maken of passende foto’s rond een concept te maken.

contact

Wil je meer informatie of een shoot inplannen?